Hur fungerar Lockifi?

Ersätt dina nycklar och taggar med Lockifi!

Lockifi är ett enkelt system för att ersätta taggar och nycklar med mobilen. Lockifi består av en liten modul som kopplas in mot befintligt passersystem som kunden redan har eller kan kopplas direkt mot ett elektriskt lås, en garageport, grind, hiss eller precis vad som helst.

Sen kan fastighetsägaren/kunden enkelt dela ut access via lockifi-portalen. Det gör att man aldrig behöver träffas fysiskt för att ge ut access till en dörr.

På garage, grindar & dörrar

Lockifi kopplas enkelt in till garageporten eller grinden.

Ofta har styrskåpen både spänning och öppnaingång vilket gör att Lockifimodulen kan sättas direkt i skåpet och kräver minimal installationstid.

Istället för porttelefon

Varför installera ett traditionellt, trådbundet & abonnemangsbaserat porttelefonisystem, när du kan använda Lockifi?

När du får besök så har din besökare alltid ditt telefonnummer. Oavsett om det är din vän eller ett bud.

När din besökare står utanför porten så ringer de på din telefon och du kan öppna direkt med Lockifi appen, för mindre än en tiondel av priset för ett traditionellt porttelefonisystem.

Superenkel installation

Med Lockifis enkla hårdvara är det enkelt att installera modulen efter dina behov. Ofta har du både spänning och öppnafunktion direkt i styrskåpet för grinden, garaget eller passersystemet. Då sker installation på mindre än 10 minuter.

Få kontakt med en installatör

Vår produkt är så pass enkel att vi kan hjälpa er att få kontakt med en installatör i erat närområde oavsett vart i landet ni befinner er.
Kontakta oss så berättar vi mer!