Dataskyddspolicy och Användarvillkor för Lockifi

Innehåll

 1. Introduktion
 2. Allmänna Villkor
 3. Datainsamling och Användning
  • För Lockifi
  • För Lockifi och Accessy
 4. Datahantering och Säkerhet
 5. Dina Rättigheter
 6. Ändringar i Denna Policy
 7. Support och Kontaktinformation

1. Introduktion

Lockifi, ett varumärke som ägs och drivs av Intelligent Brands AB (”vi”, ”oss”, ”vår”), är en innovativ lösning för mobilpassage. Den möjliggör enkla och säkra sätt att dela tillgång till dörrar, garageportar och andra passagepunkter via vår webbapplikation. Detta dokument syftar till att informera dig om våra riktlinjer och förfaranden rörande insamling, användning och lagring av personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

2. Allmänna Villkor

Genom att använda Lockifi eller Lockifi i kombination med Accessy, godkänner du dessa användarvillkor och dataskyddspolicy. Om du inte godkänner dessa villkor, bör du omedelbart sluta använda tjänsterna. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst och det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera för uppdateringar.

3. Datainsamling och Användning

För Lockifi

När du registrerar dig för att använda Lockifi kommer vi att samla in personuppgifter såsom e-postadress, förnamn och efternamn. Denna information används för att administrera ditt konto, tillhandahålla tjänster, och för att skicka viktig information om tjänsten. Vi kan också använda denna data för marknadsföringsändamål, om du har gett ditt samtycke till detta.

För Lockifi och Accessy

När Lockifi används i samband med Accessy kommer ingen personlig data att lagras hos Intelligent Brands AB. Vi kan dock ta del av personuppgifter som förnamn, efternamn, e-post och telefonnummer som lagras hos Accessy. I detta fall agerar vi som biträden för Accessy och har inget ansvar för deras datalagring eller -hantering.

4. Datahantering och Säkerhet

All data som samlas in lagras på säkra servrar och skyddas av lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder. Vi delar inte din information med tredje part, utom när det är nödvändigt för att tillhandahålla tjänsterna eller om det krävs enligt lag.

5. Dina Rättigheter

I enlighet med GDPR har du rätt att begära tillgång till, korrigering eller radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot behandling av dina personuppgifter och har rätt att dataöverföring.

6. Ändringar i Denna Policy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna dataskyddspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och, där det är lämpligt, meddelas via e-post.

7. Support och Kontaktinformation

Om du har frågor eller behöver support, vänligen kontakta oss på:

Lockifi drivs av Intelligent Brands AB
Organisationsnummer: 559106-1956
Adress: Västberga Allé 5, 12630 Hägersten