Sneakpeak

Under hela 2021 har vi arbetat med utvecklingen av Lockifi.
Men redan nu, långt innan lansering, kan vi meddela att vi har installerat världens första Lockifi.
Enheten installerades på en garageport till en garageport hos BRF Höjden i Nacka. Så nu kan alla som hyr garageplats öppna porten med hjälp av sin smartphone, till skillnad från innan där man behövde fjärrkontroll eller gå ut ur bilen och använda sin passertagg.

En annan stor fördel är att föreningen enkelt kan hantera delning av nycklar helt digitalt samt att de får loggning på vilka som åkt in och ut ur garaget. På så sätt har vi tagit bort all fysisk hantering samt att föreningen kan ta betalt månadsvis för app-öppning av garageporten.

Portalen är inte klar ännu, så i nuläget hjälper vi föreningen med hantering av användare tills dess att portalen är klar.

Installation

Installationen tog ca. 15 minuter. Lockifi placerades i styrskåpet för garageporten. Där behövde vi bara hitta spänning samt öppnafunktion. Likt många andra styrskåp så var öppnafunktionen på plint 19/20.

När vi kopplat in allting så var det bara att välja ”lägg till” i appen, så hittade den vår okonfigurerade Lockifi-enhet och kopplade upp mot kundens befintliga WiFi som används för elbilsladdare sedan tidigare.

Sen var det bara att bjuda in användare direkt i appen och börja öppna porten!

 

Nu ser vi fram emot lansering och installation av många fler Lockifi för smidig passage i fler fastigheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

EnglishSwedish