Nuläge

I över ett år har vi kämpat med utvecklingen av Lockifi. Tidigare i år installerade vi vår första Beta version av själva modulen på en garageport i Nacka. Idag har vi äntligen blivit klara med portalen, webbapplikationen och appen.
Appen är dock inte publicerad på App store och google play ännu, men det kommer inom några dagar!


Inbokad installation

Den 22/10 installeras det första riktiga Lockifi systemet där kunden själv administrerar sitt system i portalen.
I det här fallet installeras Lockifi ovanpå ett annat digitalt passersystem som är stort på svenska marknaden, syftet är endast att kunden ska ha möjlighet att kunna öppna dörrarna på distans.
Målsättningen är självklart inte att ta över från någon annan, utan snarare bara att hjälpa kunden att få den funktion som önskas, i detta fall ville man kunna öppna åt sina besökare på distans, så de slipper dela ut behörighet eller gå ner och öppna porten rent fysiskt.

Den närmsta framtiden för Lockifi

I slutet på oktober har vi designmöte med en ledande elektronikfabrik i Europa där vi planerar att sammansätta våra olika Lockifi-produkter, ”Control” och ”Control 4G”. Vi vill leverera en professionellt paketerad lösning med batteribackup, gedigna skruvplintar, industriell kapsling & stilren finish.

Nästa steg är att låta våra installationspartners testa att leverera Lockifi till fastighetsägare & bostadsrättsföreningar.
Vi kommer att börja långsamt med stor lyhördhet för att ta till oss feedback som vi sedan använder i vidareutveckling.
För trots att vi såklart hoppas på att vi redan har utvecklat Lockifi som Sveriges mest optimala digitala passersystem, så vet vi att det troligtvis inte är så ännu. Vi kan alltid bli bättre!

Avslutande ord

Vi vill tacka våra kunder som väntat på oss i över ett år och självklart våra installationspartners för all feedback.
Framtiden ser väldigt ljus ut för Lockifi och vi är otroligt spända över att börja leverera Lockifi som produkt för att hjälpa fastighetsägare, föreningar & företag runt om i landet mot mer digitala fastigheter där man kan öppna dörrar med mobilen utan krångel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

EnglishSwedish