Automatisk koppling mellan bokningssystem och passersystem.

Vi har kopplat Lockifi till det mycket trevliga bokningssystemet ”BokaMera”. Nu kan du som administratör låta processen vara helt automatisk och kunderna får automatiskt tillgång till anläggningarna vid genomförd bokning.

Hur det fungerar

  • Boka en tjänst direkt via webbläsare och betala om tjänsterna kräver det.
  • Du får ett mail med inbjudan till Lockifi och med information om att du ska använda webbläsare eller app för att öppna dörren.
  • När din bokade tid är över så tas du automatiskt bort från accessgruppen i Lockifi.
  • Som administratör och användare behöver du inte göra någonting, allting sköts helt automatiskt!

Lockifi jobbar vi ständigt på att utvecklas för att erbjuda Sveriges enklaste passersystem till lägsta möjliga pris. Nu har vi tagit nästa steg i utvecklingen och påbörjat våra första integrationer.

Först ut var koppling mot BokaMera. Detta är nu färdigt och fungerar precis så som vi vill. BokaMera är en bokningstjänst som är väldigt lätt att använda för såväl administratörer och användare. BokaMera erbjuder alla funktioner man kan önska i ett bra bokningssystem. Därför valde vi att koppla oss dit istället för att uppfinna hjulet på egen hand!

Nu kan vi alltså erbjuda ett komplett bokningssystem för tvättstugor, bastu, gym eller vad du än vill hyra eller låna ut. Vi hjälper er med integration av bokningssystemet på er egen hemsida om ni inte vill använda en underdomän till BokaMera eller Lockifi. Det innebär att ni exempelvis kan ha domänen ”brfstockholm.se/tvattstuga” där boenden i föreningen kan boka tvättstugan direkt. När en bokning har gjorts så får de automagiskt tillgång till dörren via Lockifi under hela sin bokning och på förvalda intervall före & efter.

Vårat första pilotprojekt är att leverera Lockifi & bokningssystem till SthlmSauna som är en bastuflotte som ska placeras i vinterviken i Stockholm under sommaren. Vi är väldigt glada att få vara med i deras lansering och ser mycket fram emot att se besökare använda såväl Lockifi som BokaMera i vår nybyggda automationsprocess.

Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet att bygga en bokningstjänst med automatisk accesshantering via Lockifi!

Lämna ett svar