En ny funktion som ökar säkerheten för bostadsrättsföreningar

Utvecklingen av digitala passersystem har länge gått trögt och vi har sett att man har fokuserat väldigt mycket på säljande aspekter snarare än livsviktiga funktioner. Där vill vi på Lockifi försöka nyttja vår erfarenhet inom säkerhet och passersystem. Med det sagt så vill vi presentera vår senaste innovation: en QR-kodsbaserad accesslösning för blåljuspersonal. Denna funktion är inte bara unik i sitt slag utan också ett stort steg framåt för säkerheten i flerbostadshus.

Hur funkar det?

När blåljuspersonal anländer till en fastighet utrustad med Lockifi, möts de av en QR-kod vid entrédörren. En enkel skanning av koden öppnar en ruta där personalen anger sin speciella blåljuskod. Om koden är korrekt, öppnas dörren omedelbart, vilket möjliggör snabb och obehindrad tillgång i nödsituationer.

Varför Lockifis QR-Kodsystem Är Revolutionerande

  • Ökad Säkerhet: I akutsituationer är varje sekund värdefull. Denna lösning ger blåljuspersonal snabb tillgång utan att kompromissa med byggnadens säkerhet. Blåljuspersonal är vana vid blåljuskod för att ta sig in i fastigheten, vi ska inte ändra på det genom att tvinga till nedladdning av appar etc.
  • Användarvänligt: Inget behov av fysiska nycklar eller komplexa koder. En enkel skanning är allt som krävs.
  • Innovativ Teknologi: Lockifi fortsätter att ligga i framkant när det gäller tekniska lösningar för passersystem. Vår stora fördel ligger i vårat öppna API och våra uppkopplade enheter som ger oss möjlighet att vara kreativa i att skapa tjänster för era fastigheter.

Ett Steg Framåt för Bostadsrättsföreningar

För bostadsrättsföreningar erbjuder denna funktion inte bara förbättrad säkerhet utan också en försäkring om att de är väl förberedda för nödsituationer. Med Lockifi’s QR-kodsystem är man skyddad från intrång samtidigt som man släpper in personal som behöver komma in när det är nödvändigt.

Lockifis engagemang och erfarenhet

Med över 50 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen, är Lockifi inte bara en produktleverantör, utan en innovativ partner i digital säkerhet. Denna nya funktion är ett resultat av vår samlade erfarenhet kring säkerhetsbehoven i moderna bostadsmiljöer.

Avslutningsvis

Lockifi’s QR-kodsystem för blåljuspersonal är bara en av många kommande tilläggstjänster – Vi kommer alltid att erbjuda fler, bättre och mer trygghetsskapande för alla våra användare att ta del av med några få knapptryck.

Välkommen till Lockifi – Välkommen till framtiden.

Lämna ett svar