Teletec Connect blir distributör utav Lockifi

Vi når en viktig milstolpe i vår utveckling genom att inleda ett partnerskap med Teletec Connect, en ledande aktör inom försäljning av säkerhetsteknik i Sverige 🇸🇪, Norge 🇳🇴 och Danmark 🇩🇰.

Teletec Passersystem

Ett givande partnerskap

Intelligent Brands AB (Ägare av Lockifi) har länge samarbetat med Teletec när det kommer till olika typer av säkerhetssystem. Vi är därför mycket glada att idag kunna presentera ett fördjupat partnerskap för distribution av Lockifi.
Tillsammans med Teletec kommer Lockifi att förenkla för väldigt många företag att kunna leverera accesslösningar i toppklass. Vår vision är att göra avancerad säkerhetsteknik tillgänglig och lättanvänd för alla Teletecs kunder.

Fördelarna för Teletecs kunder

Lockifi är i grunden en mycket simpel hårdvara, vilket gör den enkel att installera. Men hårdvaran är givetvis kopplad till en sofistikerad mjukvara där kunderna enkelt hanterar sin Access. Detta innebär att vi sänker tröskeln för vilka som kan installera ett passersystem, samtidigt som vi höjer nivån på leveransen jämfört med traditionella system.

Fördelarna för Lockifi

Teletec är ett välrenomerat namn inom Säkerhetsbranschen och har en stark kundbas. Det innebär att vi får ut Lockifi på en mycket bredare front än tidigare. Nu får Lockifi möjligheten att växa i ett snabbare tempo än tidigare för att kunna erbjuda fler tilläggstjänster, ett bredare produktutbud och skräddarsydda lösningar för fler företag.

Öppna garageport med mobilen

Betydelsen för säkerhetsbranschen

Säkerhetsbranschen har länge saknat en lösning som Lockifi – ett system till lågt pris som är lika effektivt för små företag som för stora organisationer. Tillsammans med Teletec Connect når vi ut till ett bredare kundsegment och erbjuder något unikt på marknaden. Lockifi är dessutom det enda passersystemet med digitala nycklar som kan säljas över disk då det inte är förknippat med månadskostnader.

Vill du veta mer om hur Lockifi kan revolutionera din säkerhet? Kontakta din lokala säljare på Teletec för att få en demonstration av systemet och hur din verksamhet kan gynnas av det.

Till teletec's hemsida

Lämna ett svar